Privat pasningsordning

Om os

Rikke Willum Jensen Pædagog

Jeg blev uddannet pædagog i 2004. Jeg har fem års erfaring indenfor specialområdet , først  i psykiatrien og derefter på døgninstitution. Derefter var jeg souschef i en privat integreret daginstitution i fem år. Jeg går også meget op i indretning og kan godt lide at skabe hyggelige og kreative rum. Desuden elsker jeg at tage på middelalder – og vikingemarkeder.

Anders Peder Jørgensen Pædagogisk assistent

Jeg var oprindeligt tømrer, men valgte i 2008 at søge nye udfordringer. Derefter har jeg arbejdet som pædagogmedhjælper i en integreret institution inden jeg uddannede mig som pædagogisk assistent. Jeg interessere mig for historie og nordisk mytologi og elsker at fortælle eventyr og røverhistorier. Jeg er kreativ og kan godt lide at tegne og male. Der ud over elsker jeg at lave mad og synes selv jeg er ret god til det.

Vores familie består af vores to børn Asbjørn og Sigrid, samt Anders’ to store piger Klara og Ronja som kommer hver anden weekend.

Vi trives godt udendørs enten på vandreture, svampejagt, lave bål eller bare gå og nusse i haven. Vi passer på naturen derfor går vi op i økologi, bæredygtighed, dyrevelfærd og genbrug.

Hanne Jørgensen Vikar

Jeg er flexjobber og oprindeligt uddannet kontorassistent. Jeg nyder at tage på camping især til Sverige og Norge.

Kirsten Willum Vikar

Jeg har arbejdet som afdelingssygeplejerske på Oringe indtil 2015 hvor jeg blev pensioneret. Jeg  bruger min tid på bl.a. stavgang, spinning og min familie.